Naailessen

Altijd al een broek willen innemen, gordijnen willen naaien of een kledingstuk veranderen in een ander kledingstuk? Tijdens de naailessen bij Topais kan het allemaal.
Ik help je graag op weg of adviseer je bij ingewikkelde uitdagingen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de naailes staan de koffie, thee en naaimachine voor je klaar. Heb je een eigen machine? Neem die dan mee, want het fijnste is om op je eigen machine te werken.

Voorafgaand aan de eerste les krijg je een lijst met naaibenodigdheden en matenlijst. Neem die mee naar de eerste les voor een vliegende start. Mocht je iets op de lijst missen? Je kan bijna alles in mijn Fourniturenstudio kopen, behalve stof en garen.

Aan iedere les nemen maximaal 9 personen deel, zo krijgt iedereen de benodigde aandacht. Beginners tot gevorderden werken tijdens de les naast elkaar aan een eigen project. Zo leren we met en van elkaar.

Wil je zelf kleren leren maken?

Kies dan een patroon uit één van de vele modebladen in mijn bibliotheek en maak ze precies naar jouw smaak en gewenst figuur.

Wat kost de naailes?

Volg 1 x per week een naailes van 2 uur op een vaste dag en tijdstip.

Je kunt kiezen uit 2 opties: Een abonnement of een 10 beurtenkaart.

  • Een abonnement kost € 50,00 per maand
  • Wil je graag naailessen volgen, maar kan je niet iedere week? Of wil je niet vastzitten aan een abonnement? Kies dan voor een 10 beurtenkaart van € 137,50 (binnen 4 maanden te gebruiken) of een 10 beurtenkaart van € 175,00 (binnen 6 maanden te gebruiken). Dan kan je komen wanneer het jou uitkomt (al is het vaak een vaste dag en tijdstip).

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!