VACATURE

STAGE FASHION DESIGNER / FASHION TAILOR NIVEAU 4

September 2024

Word stagiair bij Topais Fashion Academy in Breda!

Ben jij een enthousiaste en gepassioneerde 3e jaars student op zoek naar een uitdagende stage in de wereld van mode en design? Dan is Topais Fashion Academy op zoek naar jou!

Over ons: Topais Fashion Academy is dé plek in Breda waar creativiteit, vakmanschap en innovatie samenkomen. Ik bied een breed scala aan cursussen en workshops op het gebied van naaivaardigheden, technieken en patroontekenen. 

Wat ga je doen: Als stagiair bij Topais Fashion Academy krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een dynamische en creatieve omgeving. Je zult nauw samenwerken met mij en je vaardigheden ontwikkelen op het gebied van patroontekenen, naaivaardigen, stoffenkennis en nog veel meer. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je eigen creativiteit te uiten en bij te dragen aan de groei en innovatie van de academie.

Wat we van je verwachten:

  • Je bent een 3e jaars student aan een relevante opleiding, zoals Fashion Designer niveau 4 (BOL).
  • Je bent ervaren in het tekenen, maken en verstellen van kleding.
  • Je hebt een passie voor mode en design en een sterke motivatie om te leren en te groeien.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Je hebt een proactieve houding en bent bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wat ik bied:

  • Een uitdagende en leerzame stageplaats binnen een inspirerende en creatieve omgeving.
  • Begeleiding en ondersteuning van een rot in het vak in de mode-industrie.
  • De mogelijkheid om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen en je eigen stempel te drukken op onze academie.
  • Een stagevergoeding en eventuele vergoeding van reiskosten.

Interesse? Ben jij klaar om je passie voor mode en design om te zetten in praktijkervaring? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar topais-fashionacademy@hotmail.com ter attentie van Ilona de Vries. Laat weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze stage en wat jou inspireert in de wereld van mode en design.

Hopelijk tot snel!

ps. Topais Fashion Academy staat geregistreerd als erkend leerbedrijf bij het S-BB en is ingeschreven als bedrijf bij het ROC Tilburg.